Bröllopsbilder Norrköping

Välkommen

Välkommen till brollopsbilder.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Billigt med RUT

Eftersom den barnpassning våra barnvakter utför är berättigad till skattereduktion för hushållstjänster, så kallat RUT-avdrag, betalar du som kund bara halva timkostnaden för barnpassningen. Resten hanterar vi mot skatteverket. För att kunna nyttja RUT-avdraget krävs att du har en beskattningsbar inkomst.

Våra tjänster

I första hand sker barnpassningen i hemmet, men våra barnvakter kan även hämta och lämna på skola eller förskola under förutsättning att det är gång- eller cykelavstånd till hemmet. Våra tjänst levereras antingen av en barnvakt i Linköping eller en barnvakt i Norrköping.

Kontakta oss

Din Barnvakt finns i Norrköping
Du kan ringa oss på
0739-827507 Eller maila via vårt kontaktformulär
Vi finns även på facebook

Mer om RUT

RUT-avdrag

Varje år har du rätt till upp till 50 000kr i skattereduktion för husarbete. Är ni två i familjen som arbetar och har inkomst av tjänst kan ni dra av upp till 100 000kr/år. Vi skickar in alla papper som behövs direkt till Skatteverket så du behöver inte göra något extra för att få avdraget, fakturan du får är redan minskad med motsvarande belopp. Du måste dock själv hålla ordning på att du är berättigad till avdraget. Har du inte rätt till RUT-avdrag fakturerar vi fullt timpris.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)