Bröllopsbilder Norrköping

Välkommen

Välkommen till brollopsbilder.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Billigt med RUT

Eftersom den barnpassning våra barnvakter utför är berättigad till skattereduktion för hushållstjänster, så kallat RUT-avdrag, betalar du som kund bara halva timkostnaden för barnpassningen. Resten hanterar vi mot skatteverket. För att kunna nyttja RUT-avdraget krävs att du har en beskattningsbar inkomst.

Våra tjänster

I första hand sker barnpassningen i hemmet, men våra barnvakter kan även hämta och lämna på skola eller förskola under förutsättning att det är gång- eller cykelavstånd till hemmet. Våra tjänst levereras antingen av en barnvakt i Linköping eller en barnvakt i Norrköping.

Kontakta oss

Din Barnvakt finns i Norrköping
Du kan ringa oss på
0739-827507 Eller maila via vårt kontaktformulär
Vi finns även på facebook

Rekrytering

Rekrytereingsprocess

Vi på Din Barnvakt.n.nu är måna om att vi rekryterar rätt medarbetare. Vi söker personer som brinner för att ta hand om barn, som gillar att leka och busa men som kan balansera detta med säkerhetstänkande och ansvarstagande. Att ta hand om någons barn är ett stort förtroende och ett ansvar vi fått från föräldern – det är viktigt att vi lever upp till förälderns förväntningar!

Följande steg ingår i  rekryteringsprocessen

  1. Du som söker anställning hos oss skickar för en intresseanmälan i vårat kontaktformulär eller ringer. Vi kommer därefter ta en kort telefonintervju, efter den begär vi in ditt CV. Efter detta tar vi beslut om att kalla till intervju.
  2. Vid intervjun går vi igenom erfarenhet, servicekänsla, ansvarskänsla och engagemang kring barnpassning. Vi kontrollerar även 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)